مهمترین اثرات تمرکز فکر

تصمیم گیری سریع فردی که دارای قدرت تمرکز در افکارش می‌باشد، می‌تواند به سرعت عمل فوق العاده ای دست بیابد، و در مقابل حوادث در کوتاه‌ترین زمان ممکن عکس العمل خوب و کاربردی نشان دهد.

تقویت قدرت یادگیری

فردی که دارای تمرکز قوی باشد، مطالب را سریع و منظم به خاطر می‌سپارد و در موقع نیاز آن را به کار می‌گیرد. حافظه خوب به فرد توانایی این را می‌دهد که مطالب را سریع به خاطر بسپارد و در موقع لزوم از آن به راحتی استفاده کند.

هدفمند بودن

زیربنای انجام هر کاری، داشتن هدف در آن کار است. تمرکز فکر باعث می‌شود فرد خود را از این که سر دوراهی گیر کند نجات دهد و مقصدی مشخص داشته باشد، به عبارت دیگر افکار او هدفمند می‌شوند.

تقویت قدرت استدلال

فردی که بر مبنای استدلال محکم تصمیم می‌گیرد، کمتر افسوس خورده و احساس پشیمانی می‌کند و تصمیماتی که می‌گیرد منطقی‌تر و قابل اعتماد خواهد بود.

تسلط بر احساسها و هیجانها

افرادی که تمرکز قوی دارند هیچ وقت انرژی و زمانشان را صرف فکرهای بیهوده و مشوش نمی‌کنند؛ هر فکری که در ذهن دارند واضح و مشخص است و تک تک آنها به نتیجه می‌رسد و این برای آنها بسیار ارزشمند است.

کسب آرامش

افراد متمرکز، از آرامش روحی و روانی خوبی برخوردار هستند. این افراد به جای اینکه از حوادثی که در اطراف اتفاق می‌افتد ناراحت و نگران شوند، در کمال آرامش و نظم آن مشکلات را پشت سر می‌گذارند.

درک احساسات و اعمال دیگران

افرادی که دارای تمرکز هستند، به اعمال و رفتارهای دیگران شناخت کافی دارند. فردی که توانایی تمرکز فکری ندارد، غالبا انتخاب‌هایش را بدون آگاهی کامل انجام می‌دهد، در عوض افرادی که دارای تمرکز فکری هستند، رفتار دیگران کمتر می تواند باعث خشم و عصبانیت آنها شود.

آسان شدن کارها

ظرفیت و فعالیت‌های مغز با حواس پرتی کاهش می‌یابد. اگر می‌خواهید کار خود را با زحمت کم و در کوتاهترین زمان به نتیجه ای مطلوب برسانید باید حواستان را روی آن متمرکز کنید. تمرکز، قدرتی تازه به شما می‌دهد که برای انجام کارهایتان اشتیاق کافی داشته باشید.]]>

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *